З початку повномасштабної війни Україну відвідали глави дев'яти держав

З початку повномасштабної війни Україну відвідали глави дев'яти держав

Укрінформ
Від початку повномасштабного вторгнення рф Україну з візитами відвідали лідери дев'яти держав, а Володимир Зеленський 26 разів виступив перед парламентами інших країн та міжнародними організаціями.

Про це розповів заступник керівника Офісу Президента Андрій Сибіга на брифінгу, повідомляє Укрінформ.

«Якщо брати динаміку візитів, то станом на сьогодні було здійснено дев’ять візитів лідерів іноземних держав. Це – сміливі візити сміливих лідерів до сміливої держави. Усі ці візити мали надзвичайно важливе значення з точки зору консолідації зусиль міжнародної спільноти на підтримку України, з точки зору структуризації антивоєнної коаліції. І всі вони мали надзвичайно важливі конкретні невідкладні результати», - сказав він.

Сибіга також зазначив, що Володимир Зеленський провів 26 виступів перед національними парламентами інших країн та міжнародними організаціями, і пообіцяв, що ця практика продовжуватиметься.

Читайте також: В ОП запевнили, що Україна вийшла на якісно новий етап в отриманні оборонної допомоги

«Усі ці виступи мали позитивний ефект. Це справді інформаційна зброя, асиметрична українська інформаційна зброя, тому що російській стороні нічого протиставити тут. Ми чітко бачимо і прослідковуємо прямі наслідки військово-оборонної підтримки, безпекової підтримки, зростання рівня підтримки суспільств тих країн, де виступав Президент, українського народу у боротьбі з російським агресором», - пояснив він.

Крім того, заступник керівника ОП проінформував, що від 24 лютого Зеленський провів 294 сеанси захищеного відеозв'язку та понад 230 телефонних розмов.

Читайте також: Зеленський виступить на спеціальній сесії Світового банку

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України - повномасштабне вторгнення, російські загарбники обстрілюють та бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-