Зеленський прокоментував роль Абрамовича у переговорах України та рф

Зеленський прокоментував роль Абрамовича у переговорах України та рф

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявив, що, за наявною у нього інформацією, російський мільярдер Роман Абрамович представляв у переговорній делегації росії сторону, яка виступає за дипломатію і зупинення війни.

Однак ніхто не може гарантувати правдивість цього, розповів глава держави в інтерв’ю низці онлайн-медіа, у тому числі Укрінформу.

«Не думаю, що у когось з російської сторони є нейтральна позиція. Я вважаю, що російська сторона, їх дипломати чи бізнесмени відстоюють саме російську сторону і тільки свої інтереси. Наші інтереси не можуть співпадати. Ми можемо бути зацікавленими у вирішенні тих чи інших питань невійськовим шляхом, припиненні цієї війни. Думаю, що Абрамович у складі цієї делегації, не знаю про всіх інших, те, що мені казали, що він представляв ту сторону, яка виступає за дипломатичне вирішення цього питання і за зупинення війни», - зазначив Зеленський.

Читайте також: Зеленський назвав умови росії для зустрічі з путіним

Водночас Президент підкреслив, що ніхто не може гарантувати, що це все є правдою, а не «якоюсь там грою».

«Але, тим не менше, я вважаю, що це краще, ніж коли розмовляють дві сторони: одна за те, щоби зупинити війну, а інша – за те, щоб повністю знищити цей народ», - додав він.

Читайте також: росія хоче окупувати якомога більше території, щоб тиснути на переговорах - Зеленський

Як повідомлялось, 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинять спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-