Сьогоднішня росія має всі риси фашизму — Клімкін

Сьогоднішня росія має всі риси фашизму — Клімкін

Укрінформ
Сьогоднішня росія має всі риси фашизму: авторитарність, нетерпимість, шлях в минуле, феодальна лояльність.

Як передає Укрінформ, таку думку висловив у Фейсбуці ексміністр закордонних справ Павло Клімкін.

Він зазначив, що в росії наразі обговорюють цьогорічну акцію "Безсмертний полк", учасники якої хочуть нести не тільки портрети своїх дідів, що воювали у Другій світовій, а й російських військових, вбитих у війні проти України.

«Як ідея це повна параноя. В Росії кажуть, що воюють проти нас та Заходу, але співають пісню "про боротьбу з нацистами". Насправді вони дивляться у дзеркало - сьогоднішня Росія має всі риси фашизму: авторитарність, нетерпимість, шлях в минуле, феодальна лояльність», - зазначив Клімкін.

Читайте також: Як переслідуватимуть російських воєнних злочинців, включаючи путіна

Дипломат порівняв російський фашизм із бронепотягом, який «остаточно втратив здоровий глузд».

«Він не зупиниться, він має зійти з рейок. І це саме ми боремося не тільки за наше майбутнє, а й проти фашизму 21 століття. Це не гасло, це битва Добра зі Злом, яку ми не можемо не виграти», - переконаний ексміністр.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-