Президент: 50 днів війни показали по-іншому багатьох світових лідерів

Президент: 50 днів війни показали по-іншому багатьох світових лідерів

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський зазначив, що 50 днів війни показали по-іншому багатьох світових лідерів.

Про це він сказав у відеозверненні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вдячний усім, хто підтримав нашу державу, хто одразу запитав, чим допомогти, хто став з нами спина до спини і допоміг отримати те, що необхідно для оборони нашої держави. Цей час, ці 50 днів показали мені по-іншому багатьох світових лідерів і різні держави", - заявив Президент.

Читайте також: Зеленський обговорив із Макроном розслідування воєнних злочинів рф проти України

За його словами, ці 50 днів війни показали велику щедрість того, хто і сам небагатий, і надзвичайну рішучість тих, кого глобальні лідери зазвичай не сприймали серйозно, але водночас і тих політиків, які поводилися так, наче у них нема жодної влади.

"Я побачив, що демократичний світ дійсно має тих, чиєї волі достатньо для захисту свободи від нападу тиранії. І побачив політиків, які поводилися так, наче у них немає жодної влади, і побачив неполітиків, які зробили за ці 50 днів більше, ніж деякі державні діячі, які претендували на лідерство", - наголосив Зеленський.

Читайте також: Штайнмаєр підтвердив, що влада України висловилася проти його візиту

Нагадаємо: в Україні минула 50-та доба повномасштабного вторгнення російської федерації, війська якої обстрілюють і знищують ключові об'єкти критичної та цивільної інфраструктури, жорстоко вбивають українців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-