рф хотіла поставити на чолі маріонеткового уряду людей «у великих погонах» – Данілов

рф хотіла поставити на чолі маріонеткового уряду людей «у великих погонах» – Данілов

Укрінформ
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов вважає, що на посаду маріонеткового уряду, який росіяни планували утворити в Києві після захоплення, готували людей “ у великих погонах”, а не Віктора Медведчука чи Віктора Януковича.

Таку думку він озвучив в інтерв’ю ВВС. Україна, передає Укрінформ.

Так, на запитання журналіста, чи є розуміння, хто мав очолити маріонетковий уряд, який мали утворити в Києві росіяни в разі, якби їхній план спрацював, Данілов відповів: ”Скажімо так, я розумію, кого вони готували на цю посаду. І це не Медведчук і не Янукович”.

На уточнення, чи не ідеться про Євгена Мураєва або Олега Царьова, він відповів: “Смішно” та “Ще смішніше”.

Конкретні прізвища Данілов так і не назвав, посилаючись на те, що не може цього зробити.

“Єдине, що я можу сказати, що це люди в погонах. У великих погонах”, - сказав він.

На уточнення, чи це українці, відповів: “Росіяни нами ніколи правити не могли, це неможливо. Це моє припущення, що це люди у великих погонах. І на посаду прем'єр-міністра, і на посаду керівника держави”.

Читайте також: росія планувала вторгнення в Україну на 22 лютого, а не 24 – Данілов

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. В Україні оголошено воєнний стан.

На боротьбу із загарбниками піднявся весь народ України, ЗСУ та Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-