США щодня передають зброю Україні, зокрема й сьогодні - радник Байдена

США щодня передають зброю Україні, зокрема й сьогодні - радник Байдена

Укрінформ
Уряд Сполучених Штатів Америки допоможе Україні посилити її позиції на полі бою й за столом перемовин з росіянами.

Як передає Укрінформ, про це в інтерв’ю NBC News заявив радник президента США Джо Байдена з питань національної безпеки Джейк Салліван.

«Наша політика однозначна – зробимо все можливе, щоб Україна досягла успіху. Нам потрібно надавати їм зброю, що вони могли просуватись на полі бою, і необхідно продовжувати надавати їм військову підтримку й запроваджувати потужні економічні санкції (проти рф - ред.) щоб покращити їхнє становище за столом перемовин», - сказав він.

За його словами, зброя передається Україні кожного дня, зокрема й сьогодні, 10 квітня.

Читайте також: Ворог розганяє фейки про «неякісні» Javelin та Stinger від союзників

Салліван додав, що США хочуть бачити вільну й незалежну Україну, слабку й ізольовану росію та сильний і об’єднаний Захід.

Він також зазначив, що на даний момент у президента США немає планів відвідати Київ.

«Президент Байден нині не має планів відвідати Київ. Він кожного дня працює у Білому домі для координації дій з країнами світу щодо передачі зброї (Україні - ред.). Як сказав глава МЗС України: ніхто не дає більше зброї, ніж США», - зазначив Салліван.

Як повідомлялось, в Україні 46-ий день триває повномасштабна війна. Війська російської федерації обстрілюють та знищують ключові об'єкти критичної та цивільної інфраструктури, жорстоко вбивають українців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-