Кожен барель російської нафти просякнутий кров'ю вбитих українців - Стефанчук

Кожен барель російської нафти просякнутий кров'ю вбитих українців - Стефанчук

Відео
Укрінформ
Відколи світ побачив звірства армії рф у Бучі, Гостомелі та Ірпені, кожна країна, яка вагатиметься щодо запровадження ембарго на енергоносії з росії, є прямим спонсором геноциду українського народу.

На цьому наголосив Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Після викриття звірств, які чинила російська армія в Бучі, Гостомелі, Ірпені, кожна країна, яка буде вагатися у запровадженні ембарго на енергоносії з росії, є прямим спонсором геноциду українського народу”, - заявив Стефанчук.

За його словами, кожен барель нафти, кіловат електроенергії, тонна вугілля, закуплені в рф, просякнуті кров'ю українців, яких убили російські загарбники.

“Та енергія, яка буде з цих носіїв - це життєва енергія, яку відібрали в кожного невинно вбитого українця”, - наголосив Стефанчук.

Як повідомлялося, Ірпінь, Буча, Гостомель та вся Київська область були визволені від російських загарбників. У визволених містах та селах зафіксовано масові вбивства окупантами цивільних.

Серед уже знайдених жертв воєнних злочинів російських військ є зґвалтовані жінки, тіла яких намагалися спалити, вбиті представники місцевого самоуправління, діти, літні люди, чоловіки. У багатьох - зв'язані руки, є сліди катувань, багато людей убиті пострілами у потилицю.

Фото: Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-