Багатьом арміям треба повчитися в українських військових – Президент

Багатьом арміям треба повчитися в українських військових – Президент

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський переконаний, що українська армія має моральні та професійні стандарти, багатьом іншим арміям слід повчитись у наших військовослужбовців.

Про це він заявив у відеозверненні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми бачимо, що на кону в цій війні. Ми бачимо, що ми захищаємо. Є стандарти української армії – моральні та професійні. І це не наша армія має тепер підлаштовуватися. Це багатьом іншим арміям треба повчитись у наших військових. І є стандарти українських людей. І є стандарти російських окупантів. Це добро і зло. Це Європа й чорна діра, яка хоче все це розірвати й поглинути», - зазначив глава держави.

Зеленський підкреслив, що Україна не буде ховатися за сильними світу цього й не буде нікого вмовляти.

Він також наголосив, що, по-хорошому, українці не мали просити про допомогу зброєю, щоб захиститися від зла, яке прийшло на нашу землю. «Всю необхідну зброю нам і так мали надати – без прохань. Бо й самі прекрасно усвідомлювали, яке зло прийшло і що саме воно принесло із собою», - сказав Президент.

Глава держави висловив переконання, що Україна переможе у цій війні.

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська російських загарбників обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-