Кулеба повідомив про «дуже предметну розмову щодо зброї» у Варшаві

Кулеба повідомив про «дуже предметну розмову щодо зброї» у Варшаві

Укрінформ
Міністри закордонних справ і оборони України і США на зустрічі у Варшаві предметно, з конкретними цифрами і назвами, обговорили постачання нашій країні озброєнь для відсічі російській агресії.

Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба під час включення у Фейсбуці з Варшави, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Що стосується зброї, теж була дуже предметна розмова. Ми приїхали з конкретними цифрами, назвами, і тут теж буде прогрес, буде розвиток подій. Стежте за цим, але насамперед вірте в Україну… Я сказав сьогодні на зустрічі, що український незламний характер і західна, насамперед американська зброя, - це і є рецепт нашої перемоги», - сказав Кулеба.

Він висловив упевненість, що велика перемога України обов’язково буде, і пообіцяв щодня і щоночі працювати, щоб її максимально наблизити.

«Сьогодні є реальна нагода подякувати США за все те, що вони зробили для України за цей час. Ми дякуємо кожній країні – не вся допомога потрапляє до ЗМІ, але я знаю, що зробила кожна країна, і ми кожній з них дякуємо. Але ніхто за цей час не зробив для України більше, ніж США», - наголосив очільник МЗС.

Як повідомляв Укрінформ, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба і міністр оборони Олексій Резніков провели у Варшаві перемовини у форматі 2+2 з американський колегами Ентоні Блінкеном і Ллойдом Остіном. До зустрічі приєднався Президент США Джо Байден.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-