Шмигаль закликав мерів всього світу допомагати українським містам

Шмигаль закликав мерів всього світу допомагати українським містам

Укрінформ
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль закликав мерів по всьому світу надавати українським містам гуманітарну допомогу та кошти на відновлення.

Про це він сказав на брифінгу, передає кореспондент Укрінформу.

«Міжнародна фінансова підтримка. Працюємо з усіма країнами та організаціями, щоб така підтримка надавалася безперервно. Обговорюємо з усіма нашими партнерами та друзями майбутній план відновлення України. Мова йде і про конфіскацію російського майна, і про інвестиції у відбудову нашої країни. Хочу звернутись не тільки до урядів країн-партнерів, а й до мерів європейських та інших міст по всьому світу. Зараз росія руйнує наші міста і містечка, як це робили нацисти 80 років тому. Ми закликаємо вас: поновлюйте традицію міст-побратимів, допомагайте українським містам гуманітарною допомогою та коштами на відновлення. Це велика справа», - сказав Шмигаль.

За його словами, Україна сьогодні є центром світової боротьби за свободу та ідеали 21 століття.

Шмигаль наголосив, що зараз з Україною весь світ, тож ми обов’язково переможемо. «Бо ми незламні Дякую всім, хто сьогодні на фронті й у тилу наближає цю перемогу! Слава українцям! Слава Україні!» - додав Шмигаль.

24 лютого 2022 року путінська росія розпочала новий етап війни проти України, здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст і селищ. На боротьбу із загарбниками піднявся весь народ України, її Збройні сили та Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-