Корпораціям, які швидко вийшли з росії, вручатимуть «Відзнаку миру» - Єрмак

Корпораціям, які швидко вийшли з росії, вручатимуть «Відзнаку миру» - Єрмак

Укрінформ
В Офісі Президента призначатимуть «Відзнаку миру» корпораціям, які швидко вийшли з росії.

Про це сказав керівник Офісу Президента Андрій Єрмак на брифінгу, передає кореспондент Укрінформу.

"Ті корпорації, які досить швидко пішли з росії, ми в Офісі Президента будемо відзначати спеціальною нагородою «Відзнака миру». З величезною вдячністю від українського народу в цей переломний момент нашої історії. Вони заслуговують на повагу українців та людей усього світу", - сказав Єрмак.

Він додав, що українська влада продовжує вести активну роботу зі світовими брендами, щоб вони пішли з росії.

"Наша мета - жодної копійки в бюджет країни-агресора. Вже досить багато компаній підтримали Україну і йдуть з російського ринку. І я впевнений: ті, хто ще сумнівається, повинні зробити правильний вибір", - сказав Єрмак.

Він наголосив, що не можна підтримувати воєнні злочини, неприпустимо торгувати з воєнними злочинцями та заробляти на вбивствах мирних людей.

Як повідомлялося, 24 лютого 2022 року путінська росія розпочала новий етап війни проти України, здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та селищ. На боротьбу із загарбниками піднявся весь народ України, її Збройні сили та Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат.

Європейський Союз та низка інших країн, зокрема США, Канада, Австралія, Велика Британія, запровадили проти росії санкції через війну в Україні. Багато компаній оголосили про припинення роботи в рф та вихід із проєктів з російськими партнерами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-