Світ розуміє, що від обороноздатності України залежить майбутнє людства - Резніков

Світ розуміє, що від обороноздатності України залежить майбутнє людства - Резніков

Укрінформ
Увесь світ розуміє, що саме від обороноздатності України залежать мир, безпека та майбутнє людства.

Як передає Укрінформ, про це міністр оборони Олексій Резніков написав у Фейсбуці, підбиваючи підсумки чотирьох онлайн та телефонних розмов з міністрами оборони Фінляндії - Антті Кайкконеном, Італії - Лоренцо Гуеріні, Канади - Анітою Ананд та США - Ллойдом Остіном.

«Співпраця є. Понад те: вона буде й надалі і зростатиме кількісно і якісно. На цьому публічно наголошують наші партнери. Мужністю і героїзмом наших захисників і захисниць захоплюється увесь світ. Так само увесь світ розуміє, що саме від обороноздатності України залежать мир, безпека та майбутнє людства», - зазначив Резніков.

За його словами, усі країни цивілізованого світу розуміють, з якою проблемою у вигляді російського агресора зіткнулося наше покоління. Гуманітарна допомога, яку надають Україні партнери та друзі, є суттєвою. Зокрема, і підтримка українських громадян, які вимушені тимчасово залишити рідну країну на час війни, розв‘язаної росією.

«Підтримка України з боку партнерів беззаперечна. Проте, чим більшою вона буде, тим краще. І нам є ще до чого йти в цьому напрямку», - додав глава МОУ.

Міністр подякував своїм колегам, що представляють країни, які пліч-о-пліч стоять з Україною на захисті правди й свободи. «Сьогодні мова йде не тільки про Україну. Мова йде про цінності всього цивілізованого світу», - підкреслив він.

24 лютого президент рф путін розпочав широкомасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

США, Європейський Союз та інші країни застосували санкції проти росії як країни-агресора, міжнародна ізоляція якої посилюється з кожним днем.

Міжнародний кримінальний суд розпочав документування та розслідування воєнних злочинів росії в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-