путін знищив росію – Данілов

путін знищив росію – Данілов

Укрінформ
Президент російської федерації володимир путін за 22 роки знищив свою країну.

Про це під час телеефіру сказав секретар Ради нацбезпеки та оборони України Олексій Данілов, передає Укрінформ.

"Те, що на сьогоднішній день відбувається, - це знищення російської федерації, яке зробив їх президент. Їх ніхто не чіпав, вони самі себе знищили за ці 22 роки. І те, що вони створили собі цю мильну інформаційну бульбашку, в якій знаходяться, вони самі собі вигадали всі ці речі, самі в них повірили, і сьогодні у них відбувається певна, можна сказати, розплата за те, що вони собі намалювали", - сказав Данілов.

Він зазначив, що останнім часом у росії було змінено на своїх посадах дуже багато генералів, можливо, росія вважає, що вона новими силами зможе здійснювати наступ на нашу територію.

"Їм це не допоможе. Там закрите суспільство і починають з'ясовувати стосунки, хто врешті решт зробив таку підставу, що вони, не маючи повної інформації про нашу країну, пішли на цю авантюру", - сказав Данілов.

Як повідомлялося, з 24 лютого триває масштабне російське вторгнення до України. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

На боротьбу із загарбниками піднявся весь народ України; ЗСУ та Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат.

За даними Генштабу ЗСУ, втрати росії у війні становлять вже 15 600 військових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-