Джонсон хоче приїхати до Києва на переговори із Зеленським - Daily Mail

Джонсон хоче приїхати до Києва на переговори із Зеленським - Daily Mail

Укрінформ
Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон розглядає можливість візиту до Києва, щоб продемонструвати підтримку України у боротьбі проти росії.

Про це повідомляє Daily Mail з посиланням на джерела, передає Укрінформ.

Зазначається, що Джонсон попросив чиновників вивчити практичність і цінність поїздки до столиці України для переговорів з Президентом Володимиром Зеленським. Співробітники служб безпеки висловили занепокоєння щодо цієї поїздки.

Однак джерело в уряді повідомило, що Джонсон "хоче поїхати" до України.

«Якщо відкинути питання безпеки, які є значними, питання полягає в тому, чи можете ви досягти чогось більшого, здійснивши особистий візит, чи це буде просто проявом солідарності і чи це само по собі є достатньою метою», - зауважило джерело.

Як повідомляв Укрінформ, до України 15 березня прибули прем'єр-міністри Польщі, Чехії та Словенії. Це перший візит міжнародних гостей такого рівня до Києва після початку збройної агресії росії проти України.

президент рф володимир путін 24 лютого оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Європейський Союз застосував потужний пакет санкцій проти росії як країни-агресора.

Фото: twitter

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-