Заборона низки політичних партій має завадити спробам розколоти суспільство - Данілов

Заборона низки політичних партій має завадити спробам розколоти суспільство - Данілов

Укрінформ
Заборона діяльності низки проросійських політичних партій має на меті завадити зусиллям спрямованим на розкол українського суспільства.

Про це написав секретар РНБО Олексій Данілов у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«В умовах повномасштабної війни, яку розпочала проти України російська держава-терорист, Рада національної безпеки і оборони України ухвалила рішення про зупинку на час воєнного стану діяльності ряду політичних партій. Це рішення унеможливить дії тих політиків-колабораціоністів, які протягом всієї своєї діяльності сповідують проросійську позицію і поділяють фашистську ідеологію «русского мира». Це рішення має на меті завадити зусиллям спрямованим на розкол українського суспільства та підштовхування до співпраці з ворогом. Є ворог зовнішній, а є його представники всередині країни, і ця п‘ята колона має припинити своє існування», - наголосив Данілов.

Він нагадав, що дане рішення стосується партій: «Опозиційна платформа – За життя», «Партія Шарія», «Наші», «Опозиційний блок», «Ліва опозиція», «Союз лівих сил», «Держава», «Прогресивна соціалістична партія України», «Соціалістична партія України», партія «Соціалісти», «Блок Володимира Сальдо».

Як повідомлялося, Рада національної безпеки ухвалила рішення призупинити діяльність низки політичних структур, які мають зв’язок з росією.

24 лютого президент російської федерації путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-