Президент: Працюємо над тим, щоб друзями України був увесь світ

Президент: Працюємо над тим, щоб друзями України був увесь світ

Відео
Укрінформ
Україна прагне об’єднати навколо себе широке коло друзів, які можуть підтримати та допомогти у протистоянні країні-агресору.

Про це сказав у відеозверненні Президент України Володимир Зеленський, передає кореспондент Укрінформу.

Зокрема, глава держави зазначив, що мав розмову з Премʼєр-міністром Великої Британії Борисом Джонсоном - "справжнім другом України, який не вагається й не шукає відмовок".

"Домовилися про конкретну підтримку для нашої держави на самітах наступного тижня – "Великої сімки" і НАТО. Хоча ми не є членами цих організацій, але я бачу, що як мінімум один голос в України там є", - зауважив Зеленський.

Він додав, що поспілкувався і з голлівудським подружжям - Ештоном Кутчером і Мілою Куніс, які допомагають українським вимушеним переселенцям, збираючи кошти для їх підтримки, і вже зібрали 35 мільйонів доларів.

«Подякував їм від нашого народу, від всіх нас. Погодьтеся, це хороший результат тільки для однієї пари наших друзів в Америці. А ми працюємо над тим, щоб нашими друзями був увесь світ», - підкреслив Президент.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з окупованого Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, житлові будинки.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-