Зеленський звернувся до швейцарців: Можливо, це останній шанс для людства зупинити війни

Зеленський звернувся до швейцарців: Можливо, це останній шанс для людства зупинити війни

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський переконаний, що у боротьбі проти російської агресії людство має шанс зупинити війни і державний терор.

Про це він зазначив у зверненні до народу Швейцарії, повідомляє Укрінформ.

«Ми зараз маємо шанс, шанс показати не лише росії, але і будь-якому агресору у світі, будь-якій державі-терористу, що війна зруйнує не жертв, а того, хто з нею прийшов. І, можливо, це останній шанс для людства зупинити війни, зупинити державний терор», - підкреслив Зеленський.

Водночас він подякував швейцарцям за підтримку, за те, що «захищають свободу разом з усіма, хто її цінує».

«Це дуже важливо для нас зараз, у наш час, коли терор став національною ідеєю однією з найбільших держав світу, основою їх зовнішньої політики, коли злочини тероризму вчиняє не якийсь маргінал чи група осіб і не організація, а держава, яка має ядерний арсенал. Коли постійний член Радбезу ООН свідомо руйнує все те, для чого будували ООН, розв’язавши проти нас жорстоку, криваву, безглузду війну», - наголосив Президент.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого 2022 року президент російської федерації володимир путін розпочав новий етап війни проти України. Російські війська почали руйнувати міста та селища України з використанням артилерійських систем залпового вогню, авіаційних ударів та ракетних атак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-