Зеленський вірить, що конференція з реформ в Україні пройде в липні у Швейцарії

Зеленський вірить, що конференція з реформ в Україні пройде в липні у Швейцарії

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський розраховує, що п’яту Конференцію з питань реформ в Україні буде проведено, як і планувалося, у липні в швейцарському місті Лугано.

Про це він зазначив у зверненні до народу Швейцарії, повідомляє Укрінформ.

«Минулого року ми домовлялися про велику конференцію з паном президентом вашої країни, конференцію в Лугано заради трансформації економіки, заради реформ в Україні. Вона мала відбутися у липні цього року, як і черговий саміт перших леді та джентльменів. І я вірю, я знаю, що ми зможемо їх провести в цьому році на вашій землі заради відновлення і розвитку України, заради того, щоб ви мали змогу знову і знову проявляти все те найкраще, що є у ваших серцях, у наших серцях, серцях усіх тих людей, хто бореться за свободу і бореться за життя», - сказав Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, п'ята Міжнародна конференція з питань реформ в Україні запланована на 4-5 липня 2022 року в швейцарському місті Лугано.

24 лютого 2022 року президент російської федерації володимир путін розпочав новий етап війни проти України. Російські війська почали руйнувати міста та селища України з використанням артилерійських систем залпового вогню, авіаційних ударів та ракетних атак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-