Кулеба: Найбільша санкція, яку почали відчувати росіяни, - це зневага і ненависть у світі

Кулеба: Найбільша санкція, яку почали відчувати росіяни, - це зневага і ненависть у світі

Укрінформ
Росіяни намагатимуться всіма силами зняти запроваджені проти них міжнародні санкції, тому що розуміють їхні довгострокові наслідки.

Як передає Укрінформ, про це міністр закордонних справ Дмитро Кулеба сказав в інтерв’ю «Українській правді».

«Санкції працюють... За заголовками новин здається, що санкції насамперед зачепили мільярдерів. Вони зачепили насправді і мільйонерів, і середній клас, і простий, що називається, робочий люд. Росія скорочує бюджет, згортає програми фінансування своїх проєктів. Є конкретна аналітика, цифри, які це показують. Ціни ростуть, інфляція росте. Тобто запустилися процеси руйнування російської економіки», - констатував глава української дипломатії.

Він додав, що отримує інформацію з дуже різних джерел, і знає, що для росіян санкції – це надзвичайно велика проблема.

«Росіяни всіма силами будуть намагатися ці санкції, зняти в будь-якому форматі, тому що розуміють довгострокові наслідки. Але є ще найбільша санкція, яку росіяни почали відчувати у світі,.. – це зневага і ненависть до росіян. Вони від цього реально страждають», - зауважив очільник МЗС.

Як повідомляв Укрінформ, Кулеба сьогодні написав у Твіттері, що відповідальність за війну в Україні несе не лише путін, а всі росіяни, які підтримують і втілюють його політику.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-