Другий британський міністр повідомив про дзвінок самозванця від імені «прем’єра України»

Другий британський міністр повідомив про дзвінок самозванця від імені «прем’єра України»

Укрінформ
Глава МВС Великої Британії Пріті Пател заявила, що також отримала дзвінок від чоловіка, який видавав себе за прем’єр-міністра України. 

Як передає Укрінформ, про це вона написала у Tвітері.

«Це (дзвінок самозванця від імені «прем’єра України» - ред.) також стався зі мною на початку цього тижня. Жалюгідна спроба в такі важкі часи роз'єднати нас», - сказала Пател.

Вона додала, що Велика Британія підтримує Україну.

Раніше міністр оборони Великої Британії Бен Воллес у Твітері повідомив про те, що самозванець, який назвав себе прем’єр-міністром України, спробував у телефонному режимі поговорити з ним, але спроба не вдалася.

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль жартома порадив Воллесу під час розмови з представниками української влади попросити їх вимовити слово «паляниця», аби переконатися в тому, що це не росіяни.

Президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-