Пароль – «паляниця»: Шмигаль порадив британському міністру, як розпізнати шпигунів

Пароль – «паляниця»: Шмигаль порадив британському міністру, як розпізнати шпигунів

Укрінформ
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль жартома радить міністру оборони Великої Британії Бену Воллесу під час розмови з представниками української влади попросити їх вимовити слово «паляниця», аби переконатися в тому, що це не росіяни.

Як повідомляє Укрінформ, так глава уряду у Твітері відреагував на інформацію про те, що з Волессом намагалися говорити від його імені.

«Наступного разу, пане міністр Бен Воллес, перед початком розмови попросіть сказати слово «паляниця». Попри будь-які спроби російської дезінформації, світ бачить, що правда за Україною», - написав Шмигаль.

Раніше міністр оборони Великої Британії у Твітері повідомив про те, що самозванець, який назвав себе прем’єр-міністром України, спробував у телефонному режимі поговорити з ним, але спроба не вдалася.

Президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-