Єнін каже, що зброя, яку отримує Україна від США - менш ніж необхідний мінімум

Єнін каже, що зброя, яку отримує Україна від США - менш ніж необхідний мінімум

Укрінформ
Україні негайно необхідне збільшення поставок військової техніки і зброї.

Як передає Укрінформ із посиланням на сторінку МВС у Телеграмі, про це сказав в інтерв’ю журналістам Fox News перший заступник міністра внутрішніх справ України Євгеній Єнін.

Зокрема, Єнін розповів американським журналістам, як працівники підрозділів МВС дають відсіч російським загарбникам, та про те, що наразі украй необхідно Україні для зміцнення наступу. Він уточнив, що ми почали інтенсивно атакувати, «однак ми не безсмертні».

«Ця боротьба вимагає від нас надзвичайних жертв. Саме тому, нам негайно необхідно збільшення поставок військової техніки та зброї. Ми надзвичайно вдячні уряду США та двопартійній підтримці в боротьбі України за демократію та незалежність. Однак, на жаль, те, що ми отримуємо зараз, надзвичайно менше того, що задовольняло б наші мінімальні потреби», - заявив він.

Перший заступник міністра поінформував, що через те, що план росіян був зруйнований, вони змінили свою тактику та почали знищувати всі інфраструктурні об’єкти в Україні.

«І, маючи повну перевагу (ворога - ред.) у повітрі, нам конче потрібні реактивні винищувачі чи закриття неба», - зазначив Єнін.

Як повідомлялося, президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення.

Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: МВС телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-