Стефанчук: Рада збереться, аби ухвалити закони стосовно економіки та обороноздатності

Стефанчук: Рада збереться, аби ухвалити закони стосовно економіки та обороноздатності

Укрінформ
Верховна Рада разом з урядом та Офісом Президента готує низку законопроєктів щодо підтримки економіки, підприємництва та обороноздатності України.

Про це Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук сказав в ефірі телеканалу «Рада», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я думаю, що наступні законопроєкти, які ми будемо разом з урядом, з Офісом Президента розглядати та вносити, будуть стосуватися в першу чергу нормалізації питань, пов’язаних з економікою, питань оподаткування для того, щоб створити всі умови для бізнесу. Звичайно, продовжуватимемо приймати законодавчі акти, які є вкрай необхідними для посилення обороноздатності нашої держави, для підтримки Збройних сил України, для підтримки інших підрозділів, які ведуть бойові дії за Україну», - сказав Стефанчук.

За його словами, також буде напрацьовано низку законодавчих актів, які стосуються підтримки України за кордоном.

24 лютого президент рф путін  оголосив війну Україні й розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

США, Європейський Союз та інші країни застосували санкції проти росії як країни-агресора, міжнародна ізоляція якої посилюється з кожним днем.

Міжнародний кримінальний суд розпочав документування та розслідування військових злочинів росії в Україні.

Фото: Руслан Стефанчук, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-