Україна буде боротися за посилення тиску на рф - Зеленський

Україна буде боротися за посилення тиску на рф - Зеленський

Укрінформ
Президент Зеленський заявив, що продовжить боротися за ще більшу підтримку для України та ще більший тиск на рф – заради миру для нашої країни.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це Зеленський заявив у відеозверненні.

«Уранці в четвер виступатиму перед німецьким парламентом. Продовжу боротися за ще більшу підтримку для України, за ще більший тиск на Росію. Заради нашої спільної перемоги, заради миру для нас», - сказав Президент.

Він уточнив, що упродовж четверга він говорив з друзями України – президентом Туреччини Ердоганом і премʼєр-міністром Канади Трюдо.

«Подякував за підтримку. Домовилися про нові кроки заради миру для нашої країни», - сказав глава держави.

Також Зеленський нагадав, що у розмові з премʼєр-міністром Ірландії Міхалом Мартіном він висловив співчуття у зв'язку з убивством російськими військовими ірландського громадянина - журналіста П'єра Закржевського.

«Говорив також із президенткою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляєн. Домовилися про підтримку наших громадян - тимчасових переселенців», - поінформував глава держави.

24 лютого президент рф володимир путін  оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення.

Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Країна дає відсіч російським загарбникам.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-