Посольство Республіки Корея в Україні працюватиме у Чернівцях

Посольство Республіки Корея в Україні працюватиме у Чернівцях

Укрінформ
Посольство Республіки Корея в Україні перенесло своє представництво із Києва до Чернівців.

Про це повідомляють у пресслужбі Чернівецької обласної військової адміністрації, передає Укрінформ.

"Корейський народ докладе усіх зусиль, аби українці здобули перемогу над російськими окупантами. У цьому запевнив Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Корея в Україні та Молдові Кім Хьонг Те, котрий зустрівся із начальником Чернівецької обласної військової адміністрації Сергієм Осачуком. Посольство Республіки Корея в Україні працюватиме у Чернівцях, тож Сергій Осачук подякував дипломатам, що вони не полишили країну у складний для неї час", - йдеться у повідомленні.

Крім того, Осачук розповів, що Буковина перебуває далеко від зони бойових дій. Тож її вклад у перемогу – вчасно доправляти гуманітарну допомогу, що надходить в Україну, до регіонів, які цього потребують. Для цього в області створили логістичний хаб.

У свою чергу, Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Корея в Україні та Молдові Кім Хьонг Те зазначив, що українці – гордий і мужній народ, який бореться за суверенітет.

«Вірю, що Україна вийде з цього конфлікту набагато сильнішою», – зазначив посол.

Він повідомив, що Корея вже скерувала до України гуманітарних вантажів на понад 10 мільйонів доларів та продовжуватиме допомагати, адже нині ми мусимо спільно боротися за те, щоб у світі панували свобода і демократія.

Раніше повідомлялося, що до Чернівців із Києва також перемістилося посольство Туреччини в Україні.

24 лютого президент російської федерації путін оголосив початок вторгнення в Україну. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети потрапляють до житлових будинків українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-