На Банковій анонсували переговорну сесію з рф для підбиття попередніх підсумків

На Банковій анонсували переговорну сесію з рф для підбиття попередніх підсумків

Укрінформ
У понеділок, 14 березня, відбудеться переговорна сесія для підбиття попередніх підсумків українсько-російських перемовин.

Як передає Укрінформ, про це радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк повідомив у Твіттері.

«Ще раз. Переговори тривають нон-стоп у форматі відеоконференцій. Постійно працюють робочі групи. Великий обсяг питань потребує постійної уваги. У понеділок, 14 березня, відбудеться переговорна сесія для підбиття попередніх підсумків», - заявив Подоляк.

Як повідомлялося, 28 лютого українська та російська делегації провели перший раунд переговорів у білорусі та поїхали до своїх столиць для консультацій щодо подальших рішень. Як зазначав Подоляк, переговори між делегаціями були важкими, але без будь-яких обов'язкових ультиматумів.

3 березня відбувся другий раунд переговорів між українською та російською делегаціями.

За словами Подоляка, українська делегація не досягла у переговорах з російською делегацією тих результатів, на які сподівалася. Водночас сторони досягли порозуміння про спільне забезпечення гуманітарних коридорів для евакуації мирного цивільного населення, а також для доставки медикаментів та продуктів харчування до місць найбільш запеклих боїв з можливістю тимчасового припинення вогню на період, коли здійснюватиметься евакуація.

Українська делегація під час третього раунду переговорів із російською делегацією, який відбувся 7 березня, отримала позитивні результати в контексті логістики гуманітарних коридорів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-