Росія перетворюється на ізольовану від усього світу зону - Зеленський

Росія перетворюється на ізольовану від усього світу зону - Зеленський

Укрінформ
На тлі нападу на Україну керівництво росії перетворює свою державу на ізольовану від усього світу зону, де пануватимуть бідність і насильство.

Про це сказав Президент України Володимир Зеленський у відеозверненні, передає Укрінформ.

“У результаті нападу на нашу землю, на Україну, російське керівництво фактично перетворює свою державу на аналог так званих "днр" і "лнр". На велику ізольовану від усього світу зону, де царюватиме бідність, де усе визначатиметься тільки насильством, і звідки люди будуть тікати, як тільки можуть, хто тільки може”, - сказав Зеленський.

Він звернув увагу на те, хто зараз їде з росії та виводить свій бізнес.

“Це фахівці, які можуть дати собі раду на глобальному ринку. Це айтішники, які не хочуть жити на території, де свободи зовсім немає. Це бізнесмени, які відчувають: у них все відберуть, коли просто захочуть. Це артисти, які знають, що творчість на території, де життя людини нічого не варте, також нічого не варта. Росія втрачає мізки. Втрачає таланти. Втрачає гроші”, - зазначив глава Української держави.

Зеленський наголосив, що російські окупанти не можуть нас підкорити, бо “у них немає такої сили, немає такого духу”.

“Вони тримаються тільки на насильстві, тільки на терорі, тільки на зброї, якої у них багато, але в окупантів немає жодної природньої основи для нормального життя. Для того, щоб люди могли відчувати щастя і мріяти. Вони органічно не здатні робити життя нормальним! Всюди, куди прийшла Росія, на чужу землю, мрії неможливі. Тільки дуже тяжка боротьба за виживання”, - наголосив Президент.

24 лютого президент росії путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-