Потрібні такі санкції, щоб у росії не було грошей руйнувати життя – Зеленський

Потрібні такі санкції, щоб у росії не було грошей руйнувати життя – Зеленський

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський наголошує, що проти російської федерації потрібно запровадити такі санкції, щоб кожен російський солдат знав ціну пострілу в мирних українських громадян.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу із посиланням на звернення Зеленського до європейців.

«Потрібні такі санкції проти росії, щоб кожен російський солдат знав ціну кожного пострілу у мирних людей. Потрібна така принциповість європейського бізнесу, щоб у російської держави не було грошей руйнувати життя», – наголосив глава Української держави.

Зеленський закликав європейців тиснути на компанії у своїх країнах, щоб вони виходили з російського ринку і не продовжували спонсорувати цю війну.

Він також звернувся до європейців із проханням говорити своїм політикам про закриття неба над Україною від російських ракет та літаків.

24 лютого російський президент путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та Криму. Вони руйнують міста, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, житлові будинки, вбивають мирне населення.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-