Від переговорів України і рф не слід очікувати швидких рішень – Гармаш

Від переговорів України і рф не слід очікувати швидких рішень – Гармаш

Укрінформ
Переговори часто використовують як інструмент дипломатичної, політичної, а іноді й військової боротьби з противником, тому його потрібно використовувати без розрахунку на якісь швидкі рішення.

Як передає Укрінформ, таку думку під час телемарафону «UAРазом» висловив журналіст, представник окремих районів Донецької та Луганської областей (ОРДЛО) у складі української делегації у тристоронній контактній групі (ТКГ) Сергій Гармаш.

«Я як учасник одного з переговорних процесів скажу, що переговори часто використовуються не для того, щоб досягти якогось компромісу чи домовленості, а як інструмент дипломатичної, політичної, а іноді навіть воєнної боротьби з противником. Тому що коли досягається домовленість про якесь тимчасове перемир'я, то це вже допомога нашим військовим. Не факт, що ці переговори дадуть швидкий результат, але в якийсь момент вони можуть спрацювати», - сказав Гармаш.

Він додав, що такий інструмент, як переговори, звичайно, потрібно використовувати, але не слід очікувати від нього якихось швидких рішень.

Як повідомлялося, 24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети потрапляють до житлових будинків українців.

В Україні запроваджений військовий стан та оголошена загальна мобілізація. Збройні сили України за підтримки всього народу протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-