Партнери України готують нові «пекельні» санкції проти Росії та Путіна - Стефанчук

Партнери України готують нові «пекельні» санкції проти Росії та Путіна - Стефанчук

Укрінформ
На початку наступного тижня міжнародні партнери України мають намір запровадити низку нових санкцій проти Росії та особисто Путіна і членів його сім’ї.

Про це Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24", передає кореспондент Укрінформу.

"Санкції – це речі, які можуть бути розтягнуті в часі, але я пояснюю, що цього часу немає, тому що кожна година – це певна кількість втрачених життів в Україні. Ми не маємо часу для того, щоб не поспішати. Вони (міжнародні партнери - ред.) мені пообіцяли, що найближчим часом вони розглянуть ще окремі санкції. За тією інформацією, яка в мене є, початок наступного тижня буде ознаменований новою низкою пекельних санкцій проти Російської Федерації. Наскільки я знаю, вони будуть стосуватися, у тому числі Володимира Путіна і членів його сім’ї", – сказав Стефанчук.

Він підкреслив, що без санкційного механізму було б дуже важко збити наступальні настрої РФ. Голова ВР також відзначив ефективну дію вже запроваджених санкцій, внаслідок яких сталося рекордне падіння рубля.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив війну Україні й розпочав масштабне вторгнення.

Міжнародні партнери України розпочали боротьбу з агресором шляхом санкцій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-