Третій етап переговорів України та РФ відбудуться завтра-післязавтра – Подоляк

Третій етап переговорів України та РФ відбудуться завтра-післязавтра – Подоляк

Укрінформ
Третій етап переговорів делегацій України та Російської Федерації відбудуться завтра або післязавтра.

Про це радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк повідомив на брифінгу, передає кореспондент Укрінформу.

«Ми очікуємо, бо ми у постійному контакті, на прямому зв'язку. Коли буде зрозуміло, що ми готові, наприклад, йти далі про припинення вогню говорити, у нас є опція. То делегація їде далі працювати. Заради наших людей, які вже довели, що за 8 днів з ними нічого не зробиш, росіяни теж розуміють, що треба вбити максимальну кількість людей, щоб нами щось зробити. Заради того, щоб не вбивали людей, ми готові їхати у будь-який час і працювати далі», - сказав Подоляк.

Він зазначив, що росіяни також розуміють, що так просто, як вони хотіли, не виходить. Ще й репутаційно сьогодні жодна країна, навіть Білорусь, не буде на їхньому боці.

24 лютого президент країни-терориста Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію. Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-