Боррель запросив Кулебу приєднатися до зустрічі міністрів закордонних справ ЄС

Боррель запросив Кулебу приєднатися до зустрічі міністрів закордонних справ ЄС

Укрінформ
Високий представник ЄС Жозеп Боррель запросив міністра закордонних справ України Дмитра Кулебу та його колег зі США, Великої Британії та Канади, а також генсекретаря НАТО приєднатися до наступного засідання міністрів закордонних справ країн ЄС.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Politico.

Високий представник ЄС Жозеп Боррель заявив, що він запросив держсекретаря США Ентоні Блінкена, міністра закордонних справ України Дмитра Кулебу, міністра закордонних справ Великої Британії Ліз Трасс, міністра закордонних справ Канади Мелані Джолі та генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга приєднатися до міністрів закордонних справ Європи. Їхня зустріч відбудеться у найближчу п’ятницю.

Таку заяву Боррель розмістив у мережі Твіттер.

"Ми виступаємо в трансатлантичній єдності проти російського вторгнення та солідарні з Україною", - зазначив європейський дипломат.

Як повідомляв Укрінформ, лідер країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі. Близько 4 ранку 24 лютого Москва завдала ударів по Україні та розпочала війну.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на всій території України запроваджується воєнний стан. Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Зеленського щодо запровадження воєнного стану на всій території України.

Фото: Ministerio de Asuntos Exteriores y de Cooperación

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-