Франція посилюватиме підтримку України — Ле Дріан

Франція посилюватиме підтримку України — Ле Дріан

Укрінформ
Міністр закордонних справ Франції Жан-Ів Ле Дріан наголошує, що Франція і надалі посилюватиме підтримку України в усіх її формах.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у заяві міністра, розміщеній на сайті МЗС Франції.

«Я висловлюю свою повну солідарність з демократично обраною українською владою, а також з українським народом у цьому випробуванні. Франція і надалі посилюватиме підтримку України в усіх її формах», - заявив глава дипломатичного відомства.

Він знову наголосив, що Франція найрішучіше засуджує військове вторгнення, яке Росія розпочала минулої ночі проти України.

Також, за його словами, президент Франції Еммануель Макрон засуджує використання території Білорусі, дозволеної режимом Лукашенка, для здійснення агресії проти суверенної країни.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін 24 лютого оголосив, що починає військову операцію в Україні і вводить російські війська. Після цього на низку українських міст було скоєно ракетні удари, атаковано військові об’єкти Збройних сил України.

Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Президента Володимира Зеленського про запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-