Данілов подякував міжнародним партнерам, які просувають ідею про зустріч Байден-Путін

Данілов подякував міжнародним партнерам, які просувають ідею про зустріч Байден-Путін

Укрінформ
Україна вдячна всім учасникам переговорного процесу, хто намагається розв'язати ескалацію навколо України політико-дипломатичним шляхом.

Про це під час брифінгу в рамках національного форуму “Безпечні та спроможні громади майбутнього” заявив секретар РНБО Олексій Данілов, коментуючи можливу зустріч президентів Росії та США наступного тижня.

“Те, що стосується сьогодні цих процесів (перемовин між президентами США та Росії Джозефом Байденом та Володимиром Путіним — ред.), ми вітаємо, щоб дипломатичним шляхом вирішились всі питання. Ми вже дякуємо Богу, що вони почалися і зрушились з мертвої точки. До сьогодні цього не було і ми дякуємо всім учасникам, які беруть в цьому участь, що вони просувають ці перемовини”, - зазначив Данілов.

Читайте також: Росії не вдасться спровокувати Україну на активні військові дії — секретар РНБО

Він також підкреслив, що наразі проти України відбуваються безпрецедентні інформаційні та кібератаки. Тож всім необхідно зберігати спокій та незламність.

“Головне, що військові і суспільство готові до будь-яких викликів”, - резюмував Данілов.

Як повідомляв Укрінформ, речниця Білого дому Джен Псакі сьогодні повідомила, що Джо Байден і Володимир Путін можуть зустрітися найближчим часом, якщо Росія не розпочне вторгнення в Україну.

Раніше Байден провів засідання Ради національної безпеки Сполучених Штатів, на якому обговорювалася ситуація навколо України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-