Зеленський і Джонсон домовились про спільні дії на тлі агресії Росії

Зеленський і Джонсон домовились про спільні дії на тлі агресії Росії

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський зустрівся у Мюнхені з Прем’єр-міністром Великої Британії Борисом Джонсоном, обговорили безпекові питання на тлі агресивних дій РФ.

Як передає Укрінформ, про це повідомив глава Української держави у Твітері.

"Зустрівся з Борисом Джонсоном у Мюнхені. Говорили про безпеку на тлі агресивних дій Росії. Домовилися про спільні подальші дії", - зазначив Президент.

За його словами, Україна і Велика Британія залишаються єдиними в прагненні до деескалації за допомогою дипломатії. "Вдячні Великобританії за підтримку України та співпрацю заради безпеки та миру", - наголосив Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський прибув сьогодні до Німеччини, де візьме участь у Мюнхенській безпековій конференції.

У Мюнхені проходить конференція з безпеки, яка є одним із ключових аналітичних форумів для обговорення загроз та викликів, що постають перед континентом у цій сфері. Однією з ключових тем для обговорення цього року є військове нарощування Росії вздовж кордонів України та наслідки цих дій для всієї системи європейської та євроатлантичної безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-