Представництво НАТО в Україні продовжує працювати

Представництво НАТО в Україні продовжує працювати

Оновлено
Укрінформ
Представництво НАТО продовжує надавати консультативну та практичну підтримку партнерам в Україні під час дистанційної роботи.

Про це представництво поінформувало у Фейсбуці, повідомляє Укрінформ. 

«Шановні колеги та друзі, Представництво НАТО в Україні продовжує працювати. Під час дистанційної роботи ми продовжуємо надавати консультативну та практичну підтримку нашим українським партнерам», - зазначено у повідомленні.

У відповідь на запитання Укрінформу щодо причини переходу представництв НАТО у Києві на дистанційну роботу, офіційний представник Альянсу зауважив: «Офіси НАТО в Україні залишаються відкритими. НАТО має два офіси в Києві, які допомагають підтримувати Україну, зокрема, в реформах, що здійснюються в Україні, та у наданні громадськості інформації про партнерство між НАТО і Україною. Україна є для НАТО високо цінним партнером, і НАТО продовжує політичну та практичну підтримку країни. Ми не надаємо деталі щодо організації нашого штатного розкладу. Безпека персоналу НАТО залишається пріоритетом».

Як повідомляв Укрінформ, Росія продовжує накопичувати військові підрозділи на тимчасово окупованих територіях України та навколо кордонів. Ці військові приготування Кремль намагається використовувати для прямого шантажу США і НАТО, яким висуває ультиматум з вимогою гарантувати нерозповсюдження НАТО на схід та відмову країн Альянсу від своєї політики безпеки. У разі відмови Заходу прийняти такі російські «пропозиції», кремлівська влада публічно погрожує застосувати заходи «військового та військово-технічного характеру».

Читайте також: ЄС не закриває свої дипломатичні представництва в Києві – Боррель

На тлі російської військової ескалації ряд дипломатичних установ, зокрема, Канади, США, Австралії та інших, оголосили про тимчасове скорочення штатних працівників посольств.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-