Стефанчук: Важливо, аби кожен робив свою справу на своєму місці у складні часи

Стефанчук: Важливо, аби кожен робив свою справу на своєму місці у складні часи

Відео
Укрінформ
Українцям варто зберігати спокій та робити свою справу – кожен на своєму місці.

Про це Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук заявив у своєму відеозверненні до співвітчизників, яке транслював телеканал «Рада», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні надзвичайно важливо зберігати спокій та єдність. Я дуже б хотів, щоб кожний громадянин України просто розумів, що сьогодні дуже важливо правильно робити свою справу. Крім цього, сьогодні ведуться надзвичайно важливі перемовини, яких не було 30 років. Вони відбуваються за участі представників України, за участі представників наших зарубіжних партнерів. Метою їх є об'єднання усього світу навколо України», - сказав Стефанчук.

За його словами, Верховна Рада готова працювати 24/7 задля виконання своїх конституційних обов'язків та прийняття необхідних рішень, працювати на благо народу.

Голова парламенту України повідомив, що сьогодні був напружений переговорний день, такий же переговорний день буде й у неділю. 13 лютого планується зустріч із лідерами фракцій та груп Верховної Ради України, силовиками та економічним блоком. «Ми знайшли порозуміння з багатьох питань, демонструємо свою відданість територіальній цілісності, незалежності та безпеці України», - сказав Стефанчук.

Читайте також: Агресору не взяти жодного українського міста - заява міністра оборони та Головнокомандувача

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський на Херсонщині, де поблизу адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом пройшли тактико-спеціальні навчання МВС, заявив про те, що Україна готова до будь-якого розвитку подій, що стосуються російської агресії.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль у своєму відеозверненні до співвітчизників закликав громадян не піддаватися паніці, а довіряти українській армії та вірити у свою країну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-