У Раді 13 лютого відбудеться закрита нарада за участі силовиків

У Раді 13 лютого відбудеться закрита нарада за участі силовиків

Укрінформ
Керівництво Верховної Ради спільно з лідерами депутатських фракцій та груп 13 лютого проведуть закриту нараду за участі силовиків та представників економічного блоку.

Про це журналістам повідомила прессекретар Голови ВР Марія Дейнеко, передає Укрінформ.

"Завтра буде закрита нарада. Час ще не визначений", – поінформувала Дейнеко.

За її словами, участь у цій нараді візьмуть керівництво Верховної Ради, лідери депутатських фракцій та груп, силовики, а також представники економічного блоку.

Голова ВР Руслан Стефанчук провів нараду з представниками депутатських фракцій та груп. За її результатами спікер запевнив, що парламент єдиний з питань суверенітету, територіальної цілісності та безпеки України. Він закликав громадян не піддаватися паніці.

«Верховна Рада України єдина з питань суверенітету, територіальної цілісності та безпеки України. Від імені президії парламенту закликаю громадян не піддаватися паніці. Народні депутати України чітко пам'ятають свою присягу на вірність Українському народові та готові працювати 24/7 задля виконання своїх конституційних обов'язків та прийняття необхідних рішень», - написав у Фейсбуці Стефанчук.

Як повідомляв Укрінформ, Рада національної безпеки і оборони України на засіданні у м. Харків у п’ятницю під головуванням Президента України Володимира Зеленського розглянула питання щодо забезпечення національної безпеки від внутрішніх та зовнішніх загроз.

Як повідомив на брифінгу по завершенні засідання Секретар РНБО України Олексій Данілов, це питання розглядалося у режимі «таємно». Доповідали представники розвідувальної спільноти, військові, окрему доповідь представив голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко.

Читайте також: Стефанчук обговорив із президентом Міжпарламентського Союзу безпекові питання

Також, за його словами, окремо розглядалося питання про ризики для морського судноплавства України у зв’язку з перекриттям РФ під приводом проведення військово-морських навчань районів Чорного та Азовського морів. Із доповідями виступили представники Служби зовнішньої розвідки України, Головного управління розвідки Міністерства оборони України та командувач Військово-морських Сил Збройних Сил України контрадмірал Олексій Неїжпапа.

Читайте також: Міноборони проситиме внести зміни до бюджету щодо збільшення фінансування ЗСУ

«Ми чітко розуміємо, що відбувається біля наших кордонів», - сказав О. Данілов.

Секретар РНБО України повідомив, що в режимі «таємно» також розглядалося питання стосовно отримання Україною міжнародної військово-технічної та фінансової допомоги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-