Без інтриг і хаосу: Зеленський закликав владу різних рівнів сприяти побудові тероборони

Без інтриг і хаосу: Зеленський закликав владу різних рівнів сприяти побудові тероборони

Фото
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський наголосив на важливості взаємодії влади всіх рівнів у питанні організації територіальної оборони і нагадав, що керівництво нею здійснюють Збройні Сили України.

Про це він заявив на засіданні Конгресу місцевих і регіональних влад України в Харкові, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Національний спротив і територіальна оборона. Їхня організація проходить під егідою та безпосереднім керівництвом ЗСУ. Усі, особливо окремі керівники на місцях, мають чітко усвідомити: є речі, які повинні втілювати у життя виключно військові, виключно професіонали. Допомагати їм - це добре, але інколи не заважати їм це набагато краще", - сказав Зеленський.

Читайте також: Штаб Сил тероборони планує зробити добровільні вишколи щотижневими

Президент наголосив, що у питанні національної безпеки "немає місця для політики, інтриг, спекуляцій і хаосу".

Конгрес місцевих та регіональних влад у Харкові / Фото: В'ячеслав Мадієвський, Укрінформ

"Щодня, тим паче зараз, має бути повна взаємодія влади всіх рівнів і повне розуміння своєї відповідальності з боку ОДА, РДА, обласних і районних рад та інших представників місцевого самоврядування для побудови дуже ефективної моделі територіальної оборони і національного спротиву. Це - надійний тил для професійної та добре оснащеної армії, що разом становлять основу нашої держави, основу сильної держави", - зазначив Зеленський.

Читайте також: Як вступити до тероборони: в Україні запрацювала «гаряча лінія»

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський у п'ятницю розпочав дводенну робочу поїздку до Харківської та Херсонської областей.

У Харкові відбудеться виїзне засідання Ради національної безпеки і оборони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-