Підозри щодо депутата Київради та інших осіб, викритих на хабарі, уже погоджені — Ситник

Підозри щодо депутата Київради та інших осіб, викритих на хабарі, уже погоджені — Ситник

Укрінформ
Підозри щодо депутата Київської міської ради від політичної партії “Слуга народу” Владислава Трубіцина та інших осіб, викритих на отриманні хабаря, уже погоджені.

Про це директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник повідомив під час брифінгу в Укрінформі.

За його словами, у цій справі підозрюються шість осіб.

“Генеральний прокурор погодив підозри у цій справі... П’ять із них (із шести - ред.) були вчора (9 лютого - ред.) затримані, чотирьом із них, не спецсуб’єктам, підозра вже вручена, а по спецсуб’єкту, коли я їхав сюди, була інформація, що підозра погоджена. Усі фігуранти, які, на нашу думку, причетні до даної схеми, по всім ним підозри погоджені”, - сказав Ситник.

Читайте також: Народного депутата затримали під час одержання хабаря у пів мільйона – НАБУ

Як повідомлялося, 9 лютого детективи Національного антикорупційного бюро України за процесуального керівництва прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури викрили чинного депутата Київської міської ради (голову однієї з постійних комісій Київради) і ще п`ятьох осіб на одержанні хабаря в розмірі 1,26 млн грн за сприяння в організації роздрібної торгівлі у столиці.

Голова політичної партії "Слуга народу", заступниця голови однойменної парламентської фракції Олена Шуляк підтвердила, що викритим на хабарі депутатом Київради є представник "СН" Владислав Трубіцин. Очільниця політсили скликала позачергову конференцію київської міської організації для розгляду цього інциденту.

Читайте також: Обрання запобіжного заходу депутату Кузьміних перенесли на 11 лютого

Своєю чергою, очільниця київської міської організації "Слуги народу", народний депутат із однойменної парламентської фракції Леся Забуранна заявила, що у політичній силі "СН" чекають об‘єктивного розслідування цієї справи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-