Обрання директора НАБУ: уряд визначив трьох кандидатів до конкурсної комісії

Обрання директора НАБУ: уряд визначив трьох кандидатів до конкурсної комісії

Оновлено
Укрінформ
Кабінет Міністрів визначив трьох кандидатів до комісії з проведення конкурсу на посаду директора Національного антикорупційного бюро.

Як передає Укрінформ, про це повідомив Прем‘єр-міністр Денис Шмигаль у Телеграмі.  

«Продовжуємо підготовку до конкурсу з обрання директора НАБУ. Ухвалили протокольне рішення про визначення трьох кандидатів до складу комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора Національного антикорупційного бюро», - написав Шмигаль.

Він додав, що, з урахуванням цього рішення та пропозицій міжнародних партнерів, відповідний проєкт рішення уряду буде винесено для його розгляду на засіданні Кабінету Міністрів.

Читайте також: НАЗК виявило порушення в роботі Ситника і НАБУ

Раніше міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов повідомив, що Міністерство внутрішніх справ, Міністерство юстиції та Міністерство економіки запропонували уряду трьох осіб до складу Комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора Національного антикорупційного бюро України. Так, до складу Комісії пропонували першого проректора Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Кучерявенка Миколу Петровича, завідувача кафедри кримінального процесу Академії адвокатури України Легких Кирила Вікторовича та адвоката, керуючого партнера адвокатського об'єднання "Асирія" Савчука Олексія Сергійовича.

Як повідомляв Укрінформ, ці три відомства мали до 1 лютого запропонувати уряду трьох осіб до складу Комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора Національного антикорупційного бюро України.

16 квітня 2015 року Указом Президента України директором Національного антикорупційного бюро України було призначено Артема Ситника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-