Міжнародні союзники поділяють підходи України щодо протидії безпековим викликам - Сибіга

Міжнародні союзники поділяють підходи України щодо протидії безпековим викликам - Сибіга

Укрінформ
Ключові міжнародні партнери поділяють підходи України та дають високу оцінку адекватності дій української сторони в протидії нинішнім безпековим викликам.

Про це заявив заступник керівника Офісу Президента Андрій Сибіга в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV, повідомляє Укрінформ.

"Наші міжнародні партнери, наші ключові союзники поділяють підходи, поділяють оцінки української сторони тим безпековим викликам, які на сьогодні стоять перед нашою державою. Це перше. Плюс дають високу оцінку адекватності дій української сторони, виходячи з масштабу тих викликав, які на сьогодні стоять", - сказав він.

Читайте також: Президент Грузії висловила солідарність з Україною

Водночас Сибіга наголосив на необхідності довіри українського суспільства до дій влади.

"Дуже важливо, щоб була довіра у суспільстві до тих дій, які повною мірою вживаються владою, особисто президентом - це теж дуже важливо, щоб належним чином реагувати на ті виклики, які на сьогодні стоять", - додав заступник очільника ОП.

Читайте також: Україна на Заході працює над трьома рівнями стримування агресії РФ - Маркарова

Як повідомляв Укрінформ, раніше міністр оборони Олексій Резніков проінформував, що уздовж кордонів України з боку РФ, Білорусі та ОРДЛО загалом перебуває 140 тисяч російських військових.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-