Україна готова на будь-який формат переговорів з РФ, який принесе результат - Никифоров

Україна готова на будь-який формат переговорів з РФ, який принесе результат - Никифоров

Укрінформ
Позиція України щодо переговорів з Росією залишається незмінною. Українська сторона готова до будь-якого формату, який принесе результат.

Про це заявив прессекретар Президента Сергій Никифоров у коментарі Укрінформу.

"Наша позиція залишається незмінною: Україна згодна на будь-який формат перемовин, який принесе хороші новини щодо врегулювання конфлікту на сході", - підкреслив він.

Водночас на запитання, чи обговорювалося на перемовинах президентів України і Туреччини у четвер в Києві питання можливої зустрічі Володимира Зеленського та Володимира Путіна, речник глави держави зазначив, що не може сказати більше, окрім того, про що лідери повідомили в заявах за результатами перемовин, оскільки більшість часу розмова президентів тривала тет-а-тет.

Читайте також: Туреччина готова прийняти у себе саміт лідерів України та РФ – Ердоган

Никифоров нагадав, що кілька разів уже з'являлася інформація про запрошення від Туреччини стати посередником на таких зустрічах між Україною і Росією. Однак Росія поки не давала позитивних відповідей на подібні пропозиції.

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація, що Президент Туреччини Реджеп Ердоган заявив, що президент Зеленський згоден на зустріч із президентом РФ Володимиром Путіним у Туреччині.

Як повідомлялося, 3 лютого Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган з офіційним візитом відвідав Україну. У Києві з ним зустрівся Президент України Володимир Зеленський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-