Після брифінгу Зеленський та Рютте продовжать перемовини - темою буде справа МН17

Після брифінгу Зеленський та Рютте продовжать перемовини - темою буде справа МН17

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський та Прем’єр-міністр Нідерландів Марк Рютте сьогодні продовжать двосторонні перемовини, під час яких розглянуть деталі розслідування справи МН-17.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Зараз ми продовжимо нашу зустріч і окремою важливою темою сьогодні буде розслідування справи МН17, це дуже важливо. Ми обговоримо всі деталі. Днями Європейський суд з прав людини розпочав слухання відповідної справи, і наші держави продовжать тісну співпрацю в цьому напрямку. Зокрема, в рамках спільної слідчої групи з розслідування цієї трагедії», - наголосив Зеленський.

Президент висловив сподівання, що попереду у партнерстві України і Нідерландів багато нових сторінок успіху.

Читайте також: Санкції та агресія РФ: про що говорили на зустрічі Зеленський та Рютте

Як повідомляв Укрінформ, 1 та 2 лютого Прем’єр-міністр Нідерландів Марк Рютте та міністр закордонних справ Вопке Хукстра перебуватимуть в Україні з дводенним візитом. Рютте та Хукстра мають зустрітися з представниками посольства Нідерландів в Україні та Спільної слідчої групи, яка розслідує катастрофу MH17. У четвер, 3 лютого, в парламенті Нідерландів відбудуться дебати щодо ситуації в Україні.

26 січня у Страсбурзі Європейський суд з прав людини розпочав слухання щодо прийнятності міждержавної справи “Україна та Нідерланди проти Росії”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-