Джонсон: Санкції набудуть чинності у ту хвилину, коли Путін вторгнеться в Україну

Джонсон: Санкції набудуть чинності у ту хвилину, коли Путін вторгнеться в Україну

Укрінформ
Санкції проти Росії набудуть чинності автоматично - в ту саму хвилину, коли розпочнеться вторгнення в Україну, і вони дадуть змогу цілеспрямовано бити по комерційним інтересам Росії.

Про це заявив прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон під час спільної з Президентом України Володимиром Зеленським зустрічі з представниками ЗМІ за підсумками перемовин у Києві, передає Укрінформ.

«Життєво важливо, аби в Москві розуміли, що автоматично ці санкції набудуть чинності з тим, щоби в ту хвилину, коли почнеться вторгнення на територію суверенної України, ці санкції почнуть працювати», - сказав він.

Читайте також: «Олігархам Путіна не буде де сховатися»: Британія готує розширені санкції

Джонсон також зауважив, що запропонований британським урядом пакет санкцій вплине також на зміни в національному законодавстві Королівства, і це дасть змогу цілеспрямовано бити по комерційним інтересам Росії і її громадян, організаціям і її комерційним об’єднанням.

Премʼєр уряду Британії додав, що його сторона вже узгодила цей підхід із американськими партнерами, висловивши сподівання, що ці санкції запрацюють одночасно.

Читайте також: Джонсон заявив, що закличе Путіна «відійти від прірви»

Як повідомляв Укрінформ, до Києва 1-2 лютого прибувають з візитами прем’єр-міністри Польщі, Нідерландів і Великої Британії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-