Джонсон наступного тижня проведе переговори з Путіним

Джонсон наступного тижня проведе переговори з Путіним

Укрінформ
Голова уряду Великої Британії Борис Джонсон активізує дипломатичні зусилля для вирішення кризи навколо України, в рамках яких проведе наступного тижня зустріч з російським президентом Володимиром Путіним.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє агенція Reuters.

Представник Даунінг-стріт заявив, що "прем'єр-міністр сповнений рішучості прискорити дипломатичні зусилля та посилити стримування, щоб уникнути кровопролиття в Європі".

«Він підтвердить необхідність деескалації з боку Росії та дипломатичного співробітництва під час розмови з президентом Путіним», - заявив речник британського прем'єра.

Втім, в офісі Джонсона не повідомили подробиць, коли саме відбудеться зустріч, зазначивши лише, що відбудеться «візит у регіон».

Як повідомлялося, 25 січня прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон заявив, що Лондон без вагань посилить санкції проти Москви та сприятиме будь-якому розгортанню НАТО, якщо РФ здійснить нову агресію проти України.

Читайте також: Пентагон оцінив можливі варіанти дій Росії проти України

Джонсон заявив, що готовий знову поговорити з Путіним на тлі загрози вторгнення російських військ до України, а також вкотре нагадав Москві про наслідки такого кроку. Останні переговори Джонсона з Путіним відбулися 13 грудня 2021 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-