Арахамія закликає депутатів зосередитися на допомозі армії, а не на паніці

Арахамія закликає депутатів зосередитися на допомозі армії, а не на паніці

Укрінформ
Голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія закликав народних депутатів не маніпулювати на темі військової агресії Російської Федерації проти України та розповідати українцям про відсутність причин для паніки.

Відповідний заклик він висловив з трибуни Верховної Ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ви знаєте, як нагнітається паніка, як багато людей на це реагують, як цьому "допомагають" світові видання. Наше з вами завдання як народних депутатів, як парламенту, — слідкувати і рухатися так, як це роблять наші військові. Наші військові зараз демонструють стійкість, демонструють холодний розум, готуються до всіх можливих сценаріїв, але жодної паніки, жодної дестабілізації. Інакше, якщо українці піддадуться цим панічним настроями, ми ризикуємо поставити під загрозу всю економіку України. Навіть якщо не буде жодної ескалації, жодної агресії, Росія фактично виконає своє завдання, і люди почнуть забирати депозити з банків, перестануть купувати житло, перестануть витрачати гроші і таким чином зупиниться економічний розвиток у державі. Я всіх застерігаю від таких сценаріїв, і незважаючи на те, які у нас із вами політичні програми, з яких ми політичних партій, зосередитися на тому, щоб допомогати нашій армії, нашим військовим і конкретно розповідати нашим виборцям, що не треба панікувати, не треба робити ніяких маніпуляцій", – заявив політик.

Читайте також: Резніков заявив, що українцям не потрібно збирати «тривожні валізи»

Він поінформував, що за результатами закритої зустрічі за участю керівництва ВР, міністра оборони Олексія Резнікова та голів парламентських фракцій і груп, яка відбулася перед початком пленарного засідання, парламентарії отримали всі необхідні відповіді щодо безпекової ситуації в державі. У зв'язку з цим Арахамія закликав колег по парламенту зберігати спокій та продовжувати працювати.

Як повідомлялося, з кінця жовтня Росія стягує війська до українських кордонів. Західні ЗМІ з посиланням на джерела повідомляли, що російське вторгнення в Україну може статися на початку 2022 року, до цього можуть залучити близько 175 тис. військовослужбовців РФ. Ситуація біля східного українського кордону викликає занепокоєння серед чиновників США та країн Європи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-