У «Слузі народу» обговорять, що робити з депутатами, які долучились до «Команди Разумкова»

У «Слузі народу» обговорять, що робити з депутатами, які долучились до «Команди Разумкова»

Укрінформ
У "Слузі народу" обговорять питання відповідальності народних депутатів, які долучилися до громадської організації "Команда Разумкова".

Про це заступниця голови фракції "СН" у Верховній Раді Євгенія Кравчук заявила в інтерв‘ю Укрінформу.

"Ми обов’язково це обговоримо і на рівні керівництва фракції, і на рівні заступників, на засіданні фракції, напевно, це треба буде обговорити", – констатувала вона.

На думку Кравчук, парламентарії, які ввійшли до ГО "Команда Разумкова", не хочуть виходити з фракції "Слуга народу", бо "списочники" можуть втратити мандат.

"Це просто сидіння на двох стільцях – будувати свою кар’єру в іншій політичній силі, пройшовши за списком, це навіть не мажоритарка. У випадку мажоритарки якийсь відсоток успіху залежав від людини, хоча "зелений прапор", особливо у певних регіонах, зокрема в Києві, гарантував високий рейтинг. Якщо Роман Соха вийшов із фракції, то деякі колеги не поспішають цього робити, бо не хочуть втрачати мандат депутата. Ми обов’язково це обговоримо", – зазначила вона.

Читайте також: У «Слузі народу» обіцяють вийти на план реалізації Стратегії інформбезпеки наприкінці березня

Як повідомлялося, Верховна Рада на пленарному засіданні 7 жовтня 2021 року відкликала Дмитра Разумкова з посади Голови Верховної Ради.

Пізніше Разумков оголосив, що створює міжфракційне об'єднання "Розумна політика".

У грудні минулого року Міністерство юстиції України зареєструвало громадську організацію "Команда Разумкова". У керівництві організації народні депутати із парламентської фракції "Слуга народу" Василь Мокан і Неллі Яковлєва. Обласні осередки також очолили деякі парламентарії з "СН".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-