Стефанчук: Рада має логістичну стратегію на випадок російської агресії

Стефанчук: Рада має логістичну стратегію на випадок російської агресії

Укрінформ
Верховна Рада готова до будь-якого розвитку подій у контексті нарощування військової агресії Російської Федерації проти України.

Про це заявив Голова ВР Руслан Стефанчук під час брифінгу в парламенті, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми пропрацювали всі можливі випадки, які стосуються діяльності Верховної Ради України. По кожному напряму ми (виробили - ред.) відповідну логістичну стратегію, як діяти у випадку якщо… Ми з точки зору парламенту готові до будь-якого розвитку подій, але більше ясності буде після того, як ми завтра зустрінемося з міністром оборони", – сказав спікер парламенту.

Читайте також: У п’ятницю в Раду кличуть Резнікова і Ляшка

Він уточнив, що Верховна Рада перебуває на постійному зв‘язку з українськими силовими структурами, Кабінетом Міністрів та Президентом. Стефанчук наголосив, що парламент готовий негайно ухвалювати рішення, яких потребуватиме безпекова ситуація в державі. "У нас є необхідне забезпечення, необхідне законодавче напрацювання на будь-який розвиток подій, тому в цьому питанні за парламентом не буде ніяких затримок… Ми будемо виконувати ті функції, які покладені на парламент, швидко та ефективно", – підкреслив Голова ВР.

Читайте також: Заступниця Стефанчука закликає зібрати закриту Раду щодо загрози вторгнення РФ

Як повідомляв Укрінформ, 19 січня секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що біля кордону з Україною перебувають близько 127 тисяч російських військових.

25 січня о 9 ранку відбудеться закрита робоча зустріч з питань національної безпеки та оборони за участі керівництва Верховної Ради, міністра оборони, міністра закордонних справ та голів парламентських фракцій і груп.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-