У «Слузі народу» не розглядають варіант створення коаліції з іншими політсилами

У «Слузі народу» не розглядають варіант створення коаліції з іншими політсилами

Укрінформ
Представники парламентської фракції "Слуга народу" не розглядають варіант створення коаліції з іншими політичними силами.

Як передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу "Слуги народу", про це заявила очільниця політичної партії "СН", народний депутат з однойменної фракції у Верховній Раді Олена Шуляк під час "Великого звіту" Харківської обласної партійної організації.

Так, політик підкреслила, що монобільшість фракції "Слуга народу" у Верховній Раді працює, тому створення коаліції з будь-якими іншими політичними силами наразі не розглядається.

Водночас Шуляк зазначила, що останнім часом опоненти "Слуги народу" активізували спроби дискредитувати та розколоти монобільшість.

"Олігархи оголосили війну і Президенту, і всій нашій великій команді. Раніше вони діяли приховано, зараз діють відкрито. Зокрема, атакують нас через медіа, нагнітають ситуацію навколо дій влади з метою викликати паніку у населення", – додала голова політсили.

Водночас вона зауважила, що команда "Слуги народу" продовжує працювати у напрямі деолігархізації. За словами Шуляк, окрім уже ухваленого і підписаного Головою ВР Русланом Стефанчуком та Президентом Володимиром Зеленським закону "Про запобігання загрозам національній безпеці, пов'язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну або політичну вагу в суспільному житті (олігархів)" (№5599), "СН" підготувала так звану дорожню карту подальшої деолігархізації.

"Це зміни до антимонопольного законодавства, фінансова прозорість, законопроєкт про лобізм", – розповіла вона.

Керівник партії також висловила сподівання, що члени парламентської фракції "СН" "знайдуть у собі сили не розбігатися по сумнівних міжфракційних об’єднаннях" і надалі виконуватимуть завдання політичної сили та Президента щодо боротьби з олігархами.

Як повідомлялося, останні кілька місяців у ЗМІ поширюється інформація щодо ймовірного "розколу" у парламентській фракції "Слуга народу". Водночас керівництво політичної сили спростовує таку інформацію. Крім того, Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук на підсумковій пресконференції заявив, що монобільшість фракції "СН" існує, допоки ухвалюються законопроєкти з програми Президента Володимира Зеленського та політичної партії.

Фото: sluga-narodu.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-